اطلاعات محصول

 

 

پمپ وکیوم آزمایشگاهی

  • مدل : VP10D CFM
  • ظرفیت مکش : ۲۵ مترمکعب بر ساعت
  • حداکثر فشار مکش مطلق : -۰.۹۵ بارمنفی

  • سرعت دوران پمپ : ۲۸۵۰ دور در دقیقه
  • توان موتور : ۱.۱ کیلو وات

با چرخش روتور درون سیلندر پمپ وکیوم توسط الکترو موتور پره ها تحت تاثیر نیروی گریز از مرکز از شیار های تعبیه شده درون روتور به بیرون پرتاب میشوند و با چرخش مداوم درون سیلندر هوا را به درون سیلندر مکش میکنند.

عمل مداوم چرخش پره ها درون سیلندر  امکان ساختار ساده ای از پمپ وکیوم را فراهم می سازد.

روغن عمل روانکاری و خنک کاری را در این پمپها بر عهده دارد و این امکان را می دهد که در موارری که نیاز به کار مداوم وجود دارد بهره وری بالایی داشته باشند.

پمپ وکیوم آزمایشگاهی و کاربرد آن در آزمایشگاه چست؟

علی رغم آسپیراسیون، فیلتراسیون و کنترل تبخیر حلال که در بسیاری از کاربردهای پمپ آزمایشگاهی به حساب می آید،احتمالاً یکی از پیشرفته ترین کاربردهای پمپ های خلاء در آزمایشگاه در زمینه طیف سنج جرمی است.

اینها معمولاً واحدهای مستقلی هستند که تقریباً به اندازه یک یخچال خانگی هستند اما می توانند رومیزی باشند و قسمت ام اس و پمپ خلاء را در یک ماژول قرار می دهند.

از نظر اتوماسیون ، کنترل ،در حالی که سیستم های پمپ خلاء آزمایشگاهی دارای ارزش بالایی هستند ، پمپ های مرتبط با این واحدهای فشردگی ، اثربخشی ، بهره وری ، عملکرد بی صدا و نگهداری کم ، پیشتاز صنعت خلا هستند. و مقرون به صرفه بودن ام اس امکان شناسایی و اندازه گیری تقریباً فوری هزاران نوع مولکول (مانند متابولیت ها، لیپیدها، پروتئین ها، مولکول های کوچک و غیره) را فراهم می کند.

ام اس امکان دستیابی به این امر را بدون استفاده از معرف های گران قیمت فراهم می کند، در حالی که تصویری دقیق از زیست شناسی، و نحوه پاسخ سلول ها و بافت ها به درمان دارویی را نیز ارائه می دهد.

 

 کاربرد وکیوم پمپ در طیف سنج های جرمی:

پیشگامان علمی با استفاده از فناوری تشخیص و یونیزاسیون طیف‌سنج جرمی پیشرفته در ترکیب با آماده‌سازی نمونه و گردش‌های کاری تحلیلی (برای کشف دارو)، می‌توان اثر انگشت/امضای بیولوژیکی را به‌دست آورد و پاسخ‌های دارویی به طیف وسیعی از نمونه‌های بیولوژیکی را اندازه‌گیری کرد.

در ترکیب با سایر فن آوری ها، می توان پیشرفت های قابل توجهی در تعدادی از زمینه های مهم پزشکی بدست آورد. از جمله توصیف مدل های سلولی با استفاده ازشناسایی بیومارکر :توزیع دارو ،نفوذ بافتی و ردیابی ایزوتوپی پیشرفته انجام داد.

برای دستیابی به چنین اهدافی ، دانشمندان روی فناوریهای طیف سنجی جرمی مستقیم از نمونه سرمایه گذاری کرده اند که آنها را قادر می سازد به سرعت “امضای” بیولوژیکی نمونه های مولکولی کمیاب را اندازه گیری کرده و همچنین به دنبال تغییرات فضایی در توزیع دارو و متابولیت باشند.

علاوه بر این، برای ارائه بالاترین وضوح ممکن، آنها از روش‌های سنتی(با استفاده از کروماتوگرافی مایع) برای کاهش پیچیدگی های نمونه های بیولوژیکی برای تجزیه و تحلیل استفاده کرده اند.

-۱یونیزاسیون الکترواسپری : چندین زیرشاخه مهم دارد که همگی بر فناوری خلاء تکیه دارند که عبارتند از: ۱-۱یونیزاسیون الکترواسپری ام اس، و طیف سنجی جرمی

۲-۱یونیزاسیون مه صوتی ، طیف سنجی جرمی

۳-۳-یونیزاسیون تبخیری سریع دفعی

همه این ها زمینه های بسیار تخصصی برای از بین بردن اسرار اثربخشی درمان های دارویی را بر عهده دارند.و به طور کلی به علوم زیست پزشکی کمک می کند. و با این حال همه آنها بر پمپ وکیوم آزمایشگاهی تکیه می کنند.

 عواملی که در انتخاب پمپ خلا باید در نظر گرفت:

واحدها ،تکنسین ها و دانشمندان به طور سنتی به پمپ وکیوم روتاری روغنی برای کارهای آزمایشگاهی خود متکی بودند.با این حال این پمپ های وکیوم به تنظیم و تعویض منظم روغن نیاز دارند.

قیمت اولیه نسبتا بالایی دارند،نیاز به تعمیر و نگهداری منظمی دارند.علی رغم وجود فیلتر سپراتور همواره مقداری بخار روغن را به اتمسفر وارد می کنند.

برای تعیین پمپ وکیوم آزمایشگاهی ایده آل تعدادی نکته وجود دارد که پمپ وکیوم آزمایشگاهی خشک می تواند یک گزینه مناسب باشد :

۱- کاربرد پمپ(استنباط محدوده فشار):

با ارجاع متقابل به نمودار محدوده فشار که پمپ برای سرویس مورد نیاز است را ارزیابی کنید.

۲-سطح صدا:

آزمایشگاه از نظر محیط کار معمولا آرام و ساکت هستند،بنابر این یک پمپ وکیوم آزمایشگاهی پر سر و صدا می تواند یک تنفر کامل برای چنین محیط کار همانگ باشد.

۳- هرگونه آلودگی :

چه در گازهای در حال پردازش و چه در حال دفع ،با وظیفه ای که در دست است مثفاوت خواهد بود.این امر به ویژه در مورد پمپ های وکیوم روغنی که به دلیل ماهیت خود مقادیر کمی روغن را در گاز فرآیند وارد می کنند صادق است.

(البته ممکن است عناصر فیلتر مه روغن کارآمد باشند).

علاوه بر این، روغن‌های گرفته شده و بازیافتی باید با میعانات تصفیه شوند، که احتمالاً (هرچند مراقبت و مهندسی با فناوری پیشرفته درگیر باشد )

به همین دلیل پمپ های “خشک” به طور فزاینده ای ترجیح داده می شوند.

۴-اندازه:

،کنترل و رد پا سه فاکتور به هم پیوسته هستند که باید هنگام انتخاب سیستم پمپ خلاء آزمایشگاهی در نظر گرفته شوند.بیش از حد بزرگ بودن یک واحد پمپاژ به معنای ردپای غیر ضروری بزرگ است.اما مهمتر از آن، کنترل چنین واحدهای بزرگ در صورتی که فقط جریان های خاص (و کوچک) مورد نیاز باشد، دشوار است.

۵- هزینه ها:

. هم از نظر سرمایه گذاری اولیه، هم هزینه های انرژی جاری و هم هزینه های تعمیر و نگهداری، هم از نظر مواد مصرفی

(تغییر روغن)، یکبار مصرف (عناصر فیلتر) و هم نیروی انسانی، باید در نظر گرفته شوند

نتیجه گیری انتخاب پمپ وکیوم مناسب

پمپ های وکیوم روغنی برای تولید خلاء آزمایشگاهی به خوبی تثبیت شده اند.در درجه اول به دلیل فناوری اثبات شده،قابلیت اطمینان و هزینه کمی دارند.با این حال، برتری آنها در این زمینه به دلیل مزایای قابل توجه پمپ های “خشک” (یعنی بدون روغن) است که نه گازهای فرآیند و نه محیط اطراف را آلوده نمی کند.

از مزایای چنین پمپ های خشک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

صدای کم، آلودگی صفر بخار روغن(به جو و اطراف)، فواصل سرویس طولانی و عدم نیاز به تعویض و دفع پرهزینه روغن

انتخاب پمپ خلاء مناسب باعث افزایش راحتی و بهره وری محیط در آزمایشگاه می شود.

با این حال، انجام یک انتخاب ضعیف احتمالاً با اهداف علمی تداخل خواهد داشت.و منجر به نیازهای اساسی تعمیر و نگهداری و یک محیط کاری ناخوشایند می شود.

 

 

 

 

 

 

 

به فضای خالی از ماده،وکیوم یا خلا گفته می شود.در چنین حالتی مولکول های هوا که عامل ایجاد فشار می باشند نیز وجود ندارند.

این تعریف ایده آل وکیوم می باشد.فشار صفر مطلق در این فضا تعریف می شود.در عمل رسیدن به چنین محیطی امکان پذیر نیست،زیرا همیشه تعدادی مولکول گاز وجود دارند.

اما رسیدن به فشارهای بسیار پایین دور از انتظار نیست.امروزه سیستم های پمپ وکیومی تولید شده است که می توانند محیط هایی با قدرت تفکیک مولکول بر واحد حجم،بسیار پایین ایجاد کنند.

به فشارهای پایین تر از فشار اتمسفر هوا،در اصطلاح حالت خلاء گفته می شود.

کلمه وکیوم از معادل لاتین  کلمه خالی  می آید. با این وصف فشار مابین فشار اتمسفر و صفر مطلق را می توان حوزه سیستم های وکیوم دانست.